APK nodig in Terneuzen? Ga langs bij Garage Poulina voor uw jaarlijkse autocheck

Ieder jaar moet uw auto eens langs de garage. Dit is nodig om een APK keuring te laten doen. APK staat voor algemene periodieke keuring. Tijdens deze keuring wordt er gekeken door een monteur of uw auto nog wel aan de eisen voldoet waar een auto aan hoort te voldoen. Deze eisen gaan voornamelijk over de veiligheid van de auto en over de milieuvriendelijkheid van de auto. Hieraan moet uw auto voldoen. Het is ook belangrijk voor uzelf dat dit goed zit, zodat u met een veilig gevoel de auto naar de plaats van bestemming kunt rijden. Wanneer u in de auto zit, wil u natuurlijk sowieso dat u een veilig gevoel ervaart. Als er daarom tussendoor iets mis is met uw auto, kunt u ook terecht bij Garage Poulina voor een garage in Terneuzen en voor een autobedrijf in Terneuzen.

Laat uw auto APK keuren in Terneuzen

Een APK keuring is verplicht volgens Europese normen. Iedere auto in Europa moet dus voldoen aan deze keuring. Het eerste waar naar gekeken wordt, is de registratie. Er wordt in dit geval bijvoorbeeld gekeken naar de kilometerstand, de gebruikte brandstof, het identificatienummer en het voertuigbewijs. In de meeste gevallen is dit eigenlijk altijd wel in orde. Als tweede wordt er gekeken naar het milieu. Hier gaat het om de uitstoot van uitlaatgassen. Als derde wordt er gekeken naar de veiligheid van uw auto in het verkeer. Hierbij worden de basisdingen die goed moeten zijn aan uw auto gecheckt, bijvoorbeeld de remmen, de schokdempers en de bande. Ook de lichten, wielophanging, stuurinrichting en de carrosserie worden bij dit onderdeel meegenomen. Als alles meteen goed is, voldoet u aan de APK keuring. Als er iets mis is, zal dit gerepareerd worden, zodat het wel voldoet aan de APK normen.

APK Terneuzen

Maak een afspraak voor de APK keuring

Als u uw auto APK wil laten keuren, is het nodig om hiervoor een afspraak te maken. Dan weet u namelijk zeker dat uw auto dezelfde dag dat u hem heenbrengt nog gekeurd kan worden. Bij de keuring houden wij rekening met de Europese normen waar uw auto aan moet voldoen. Voor een APK keuring in Terneuzen bent u bij ons dus op de juiste plek. Met onze lange ervaring kunnen wij uw auto snel keuren en gebreken eenvoudig ontdekken. Deze gebreken zullen dan ook direct weer gerepareerd worden, zodat u uw auto slechts een dag kwijt bent voor de keuring. Neem dus direct contact met ons op als u een APK keuring nodig heeft!

Menu